يادداشت پايگاه خبري تحليلي پيرغار؛
” امام خميني(ره): بار ديگر اين نکته را تذکر ميدهم که سعي کنيد وحدت را حفظ نماييد؛ وحدت بين خودتان، وحدت بين خودتان و مسئولين و وحدت بين خودتان و مردم. شما ميبينيد که تمام سعي منافقين و مفسدين خارج و داخل بر اين است که بين مردم شکاف ايجاد نمايند و اين خود بهترين دليل است که ما بايد وحدتمان را حفظ کنيم.
اين پيروزي عظيم و بزرگي که رزمندگان ما به دست آوردهاند و وابسته به قدرتهاي بزرگ را از سرزمين خودمان بيرون کردند، از حفظ وحدت است.
امروز تمامي رسانههاي گروهي سعي ميکنند يا پيروزي ما را منعکس نکنند و يا اگر ميکنند، بلافاصله با داد و بيداد خطر اين پيروزي را در منطقه گوشزد نمايند و فرياد برميدارند که اگر ايران پيروز شود با منطقه چه ميکند، با کشورهاي خليج فارس چه خواهد کرد. “
همانگونه که پيش بيني مي شد، کانديداهاي جريان اصلاحات و کارگزاران، به رغم اختلافات متعدد ميانشان، به وحدت رسيدند و شرايط براي گروه هاي اصولگرايي بسيار پيچيده شده است.
لذا اصولگرايان بايد بسيار هوشيار عمل کنند و بر همين اساس هم بود که آقاي دکتر حدادعادل با يک هوشمندي مثال زدني و دورانديشي حکيمانه، تصميمي مبتني بر تقوا و تدبير گرفت و به نفع کليت جريان اصولگرايي ايثارگرايانه کناره گيري کرد.
گروه هاي اصولگرا با تعدد نامزد در صحنه حضور دارند و اين منجر به تشتت آرا خواهد شد و اين وظيفه خطير در خصوص ائتلاف، نوعي احساس عمل به تکليف را ياد آوري مي کند.
رويه جبهه اصولگرايي در طول اين سالها به ويژه در رقابتهاي انتخاباتي ائتلاف، يکپارچگي و وحدت و برگزيدن شخصي واحد بوده است گرچه گاهي به صورت کامل عملي نشده است.
ضرورت اجماع و وحدت اصولگرايان در جهت انتخاب اصلح لازم و ضروري است و حداکثر اصولگرايان بايد با دو کانديدا پا به عرصه رقابت بگذارند، در غير اين صورت اگر تعدد افراد در انتخابات رياست جمهوري يازدهم در بين اصولگرايان زياد شد نفر سوم برنده خواهد شد، زيرا آرا خرد شده و ممکن است در اثر وحدت فردي اصولگرايي، برگ برنده ازآن اين گروه شود لذا ضرورت وحدت اصولگرايان براي اين موضوع بسيار مهم است.
ضرورت ائتلاف براي انتخاب اصلح در ميان اصولگرايان توجه به فرمايشات رهبر معظم انقلاب است.
ايشان مي فرمايند:
درد مردم و کشور را بداند
بهترين آن کسي است که درد کشور را بفهمد، درد مردم را بداند. ??/?/??
دنبال اشرافي گري نباشد
از فساد دور باشد، دنبال اشرافي گري خودش نباشد، آفت بزرگ ما اشرافي گري و تجمل پرستي است ??/?/??
مرز بندي روشن با دشمن داشته باشد.نماينده صالح آن است که مرز او با دشمن مرز مشخصي باشد. اگر اين نشد آن نماينده، نماينده خوبي نخواهد بود . بعضي از دشمن رودربايستي دارند، بعضي ملاحظه دشمن را مي کنند، ملاحظه ملت را بايد کرد، ملاحظه خدا را بايد کرد، دشمن، دشمن است هر چـه ملاحظه کنيد، هرچه عقب بنشيني کنيد او جلو مي آيد.
آن کساني که مرزشان با دشمن و دست نشاندگان دشمن مرز کم رنگي است. اين ها براي ورود به مجلس اصلح نيستند. ??/??/??
ملاک هاي ديني و انقلابي به جاي روابط قومي و طايفه اي مردم وظيفه دارند به ملاک هاي ديني و شرعي و انقلابي نگاه کنند ، به روابط قوم و خويشي و ايل و طايفه اي و اين طور چيزها نگاه نکنند، ببينند واقعاً چه کسي با معيارهاي الهي و انقلابي مناسب تر و به آن نزديک تر است او را برگزينند. ??/??/??
امانتداري ، کار آمدي، دلسوز بايد گشت و اصلح را پيدا کرد، بايد گشت و امين ترين را انتخاب کرد. ??/??/??
مردم مي خواهند کساني مسئوليت آنرا به عهده بگيرند که دلسوز، با کفايت و کارآمد باشند. ??/?/??
اهتمام به دين و دنياي مردم
به کسي گرايش پيدا کنيد که به دين مردم، به انقلاب مردم، به دنياي مردم، به معيشت مردم، به آينده مردم و به عزت مردم اهميت مي دهد. ??/?/??
اصلح يعني چه کسي؟ يعني کسي که براي ريشه کني فقر و فساد عزم جدي داشته باشد، يعني کسي که به حال قشرهاي محروم و مستضعف دل بسوزاند.
اصلح کسي است که هم به ترقي و پيشرفت کشور و توسعه اقتصادي و غير اقتصادي بينديشد، هم زير توهمات مربوط به توسعه، آن چنان محو ومات نشود.
که از ياد قشرهاي مظلوم وضعيف غافل بماند. اصلح کسي است که به فکر معيشت مردم، دين مردم، فرهنگ مردم و دنيا و آخرت مردم باشد. ??/?/??
در انتخابات سعي کنيد انسان هاي مؤمن و با ايمان را انتخاب کنيد، اگر ايمان نباشد لياقت و کارداني هم به کار نخواهد آمد. فردي که لايق تراست اگر ايمان نداشته باشد بيشتر دزدي مي کند و لطمه مي زند. اگر ايمان داشت لياقت و عرضه و کار داني اش هم براي مردم مفيد خواهد بود. ?/??/??
اگر تقوا بود، اما شجاعت نبود باز کافي نيست چه بسا آدم هاي با تقوا که به خاطر نداشتن شجاعت لازم، در آن وقتي که بايد اقدامي بکنند، نمي کنند و حرفي بزنند، نمي زنند. ??/??/??
هنر ملت ايران و مردم شهرها و حوزه هاي انتخابيه اين است که دقت کنند . نگاه کنند. بشناسند اصلح را، بهترين را انتخاب کنند. بهترين از لحاظ ايمان، اخلاق، امانت ، دينداري و آمادگي براي حضور در ميدان هاي انقلابي. ??/??/??
به کانون هاي ثروت و قدرت متصل نباشند
مردم بايد کساني را انتخاب کنند که به کانون هاي ثروت و قدرت متصل نباشند. ??/?/??
ارتباط نامزدها با مراکز ثروت و ملاک بسيار مخرب است ??/??/??
پايبند به اصول طرفدار عدالت و مخالف فساد باشد
آحاد ملت بايد هوشيار باشند. نماينده اي متدين، امين، طرفدار عدالت، مخالف با فساد، طرفدار حقوق محرومين و پاي بند به مباني اسلام و ارزش هاي اسلامي و خط امام را بفرستند مجلس. ??/??/??
انقلابي با نشاط، برنامه دار و جوانگرا باشد
نماينده اي که به مجلس مي فرستيد بايد اين خصوصيات را داشته باشد تا بتواند خواسته هاي شما را تحقق ببخشد . نماينده بايد متدين باشد. انسان هاي متدين مي توانند مورد اعتماد قرار گيرند. نماينده بايد انقلابي باشد. روحيه و نشاط و اميد و قدرت و روحيه انقلابي در او وجود داشته باشد. نماينده بايد خدوم، امتحان داده ، با کفايت ، برنامه دار، خوشنام و جوانگرا باشد و به جوانان اعتقاد داشته باشد. ??/?/??
متناسب با عظمت و شأنيت انتخابات
انتخابات وظيفه است، انتخابات يک کار بزرگ و يک اقدام شرعي و يک اقدام خدايي است. بگرديد آدم هاي مناسب را براي اين کار مهم پيدا کنيد.
آدم مناسب چطور آدمي است ؟بايد متدين هم باشد، آدم متدين احتمال خيانتش کم است، همچنين بايد در مقابل توپ و تشر اين و آن، خارجي، داخلي، زورگويان، قدرت مداران، شجاع باشد و دل خود را نبازد. کسي که دل خود را در مقابل توپ و تشر باخت، دستش هم براي امضاء مي لغزد . پايش هم براي جلو رفتن مي لرزد، نمي شود به او اعتماد کرد. ??/??/??
رقابت سالم
رقابت غير از خصومت و تهمت زني متقابل است و رقابت به معناي اثبات خود با نفي ديگران نيست. رقابت دادن وعده هاي خلاف قانون براي جلب نظر مردم نيست??/??/??
توليدي صاحب نيوز